Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen efter dig

Sorgen efter dig är en ocean.

Smärtan är dess föränderliga yta.
Ibland stormande höga vågor,
hotfulla, skrämmande.
Ibland småkrusiga, lugna.
Alltid skiftande, alltid i rörelse.

Saknaden är dess djup.
Det stumma, tunga, mäktiga.
En bottenlös dunkel massa
som vaggar själen saktmodigt
i en obruten evig tystnad.




Fri vers av NahideH VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-11 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NahideH VIP