Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Psykiatrin måste nog vara ett av de sjukaste pseudovetenskaperna i mänsklighetens historia.


PSYKIATRINS TROLLDOMSDEG

Så ni säger er vara frisk
medan den psykiatriska
undersökningen säga en
annan förstärker enbart
ert sjukdomsfält genom
dess vanföreställning av
att vara frisk där er psy-
kos bara narrar er av att
vara frisk där hjärnan är
en högst betänksam infor-
mationskälla utan veten-
skaplig grund och här är
det jag som är er läkare
med psykiatrisk speccial-
kompetens och ni som är
patient så det är lika bra
ni vänjer er i det som
gäller med att vara sjuk
oavsett ni känner er frisk
eller inte.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-09-12 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP