Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slokörade

hänger gardinerna
rör sig i slowfox
ingen yster pooldans
livar upp deras vardag
som buksvin hänger
molnen
och duggregnet faller över
ringlande kön

nutiden har förändrat villkoren
för glaspalatsen
försäkringsbolagen kräver
alla vaktas av stenstoder
soldaterna står i stram givakt
inget fordon får passera kassan
utan betalning
en del kunder kommer från en planet
där de fostrats av
Al Capone och hans likar

och de dikterar villkoren






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-09-12 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP