Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text lilla pojke. Av karenina.


Kommentar på en text (2717) bara ord





En del människor blir ihågkomna till utseendet,
vad de har ingivit andra för känsla eller känslor
och åter andra minns deras verk och göranden.

Exempelvis vet du genast att musiken du hör är
något av Beethoven, men vem vet hur han såg ut.
Du vet kanske genast att kvinnan är Ulla Skoog

och att hon var med i det programmet, den filmen.
Bara att du kanske inte minns första gången.

Men första gången du upplevde skräck eller rädsla,
det minns du kanske 'i alla dina dagar'...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-23 20:33



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag kommer inte
ihåg dåliga saker
jag är som min pappa
han hade vredesutbrott
men var väldigt mycket
snäll också, gjorde allt
för familjen :) <3
jag har inte vredesutbrott
(men har haft det senste
tiden för jag börjat styrke
träna, det var inte roligt...
för mycket testosterone
i kroppen) så jag är bara
en snäll teddybjörn :)
men har mått väldigt dåligt
har kunnat påverka det själv
men skräpmat är för gott...
men alla gånger jag mått dåligt...
kan inte ens räkna upp timmarna...
8 timmar vanligtvis med ångest
inte roligt...
2024-01-24

  karenina VIP
Det som skadat eller skrämt oss som barn sätter sedan fälleben eller bygger murar för oss som vuxna, och det gör så ont
2024-01-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP