Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag minns dig bara inte. men det jag ville minnas tog jag förstås med sedan överallt. Texten lät sig skrivas en dag i den ljuva september. Bilden är tagen ute vid Waldemars udde en dag i den ljuva februari och kall var den dagen i solen.


Jag minns dig bara inte




Jag minns dig bara inte
du kom bara en dag
det var med kyla och vinter
men kall var inte jag

du kom med sköna vår
solen bröt fram molnen ur
som läkte du hjärtats år
efter sol kommer regn i skur

först kom du med lycka
och sken samt värmde stort
sedan kom en olycka
allt var som förgjort

Jag minns dig bara inte
du kom bara en dag
det var med kyla och vinter
men kall blev inte jag




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-09 23:54



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
När man bara minns i stora drag, men minns att det var viktigt.
2023-10-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP