Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtats alkemi

jag vaknade upp
till ett samtal
med mig själv
en röst
som nu talar
för jag har valt
att lyssna

älska dig själv
sen allt
och alla

jag kan inte
sa jag
jag vågar inte
mitt hjärta har
glömt hur
man älskar

rösten sa
älska dig själv,
älska den skepnad i vilken du lever,
älska de som gav dig liv,
älska hela G-ds skapelse,
älska G-d som finns i dig,
som finns i allt

och älska
trots att du är rädd
även den onda, den med illvilja
se hur dennes själ lider
som lever i en kropp
som orsakar smärta för andra

bli det ljus
du föddes till
där mörkret råder
sprider du kärlek

jag sa
modeh ani lefanekha
"jag tackar dig"
och steg upp




Fri vers (Fri form) av meister.rosenroth
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-09-13 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meister.rosenroth