Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Revival


hela mig

hela mig
söker
hela dig




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-13 17:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"All of Me".
En jazzklassiker...
2023-09-13
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP