Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i detta nu 8 plus

undrar hur du har det
varmt kallt eller ljummet?

vaknade av frosten
brett ut en stel filt över sängen
pulsade fram till skåpet
tog fram vintertäcket

det brådskar allt utegöra
sömnen är god tack så mycket
katterna mår bra
med sin varma päls

godmorgon klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-09-14 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP