Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömngruvan

förstår inte hur du klarar
dig med så ynka litet sömn
nattuggla
ett tag sen sade
du är fantastisk!!
frysande vaknade före 4
bara 6 timmar sömn
måste elda på med kolhydrater
har mycket göra

god sömn då står själen
djupt nere i gruvan
hackar ur berget ren energi
som hämtas upp till dagen
med hjälp av taljor och rep






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-09-14 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP