Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla

Vill duscha mina inälvor och upphöra, skönt
Byta hud och aldrig vara densamma
Jag ska måla, mamma
Nya världen där vi aldrig gjorde slut
Jag kan inte trolla sa du men tillslut fick du till det
Vi höll om varandra tills vi såg verkligheten komma
Jag pustade ut, fick äntligen kolla mig runt
Läste dina läppar: hejdå
Jag sa det är aldrig ett hejdå om man kikat in i varandra
Läste igen: jag har aldrig förstått dig
Ballongerna sprack och ut forsade svart tjock vätska
Jag log och målade STÄNGT i stora bokstäver
Gick en ny väg hem och la allting tillrätta igen




Bunden vers av svartgronrod
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-09-14 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartgronrod