Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


AL ZAIM

Folkets flodvåg bar honom fram

Leende men allvarsam

Al Zaim i all sin prakt

Kraftfull med beslutsam makt

 

Ledaren och läraren

Den frie officeraren

Folkets revolutionär

Nilen mäktig stämma bär

 

Sörjd av massan då han dött

Dennes like ingen mött

Al Zaim, historien

frikänner dig om igen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2023-09-14 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP