Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


REKRYTERINGSAVELSENS DEGENERERANDE DESTRUKTIVITET

Att gå till roten av problemet
med kriminalitet,
är inte att hela tiden försöka
stävja nyrekrytering av barn
till kriminella gäng,
utan förbjuda one night stands
avelse-rekrytering
inom barnafödandet
och hur det ska gå till betyder
att införa obligatoriska studier
i grundskolan rörande de fyra
organens naturliga funktioner
där hjärta och genitalie har
olika behov.

II.

Stävja även nyrekrytering av
inavlade poliser och politiker.

Denna reformering kommer att
ta några generationer innan
ordningen är iordningställd,
men det kanske är värt det
med tanke på hur landet ligga
idag.
*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2023-09-15 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP