Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din kärleks nåd-

där ditt himmelska öga når.
du ser vad vi ger o går.
din underbara andlighet sträcker.
din kärlek din nåd räcker.
din frälsning in i hjärtat strömmar.
alt är inte bara drömmar.
ditt andliga ord läcker.
när sorgen alt i hjärtat släcker.
du är kraften i mig .
du vet att jag älskar dig.
trots all mörker omkring os i bland.
.finns det alltid ljus nånstans.
ljuset kommer rakt emot mig.
.gåvan från gud.
kärleken till dej.
det skall ej gömmas i mitt hjärta.
.jag älskar dej-
gammal dikt skrev i smålands skogen.
när min 23 årige son dog.
när jag inte ville träffa en människa.
av birgitta 15,9 2023




alt är inte bara drömma























Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-15 13:06



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
DEN DIKTEN KÄNNS SOM EN BÖN.
2023-09-15
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP