Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgeprognos

Mörka moln kring hjärtat 

Likt en sorg som sveper in

Det gör så ont i själen

Och ögat hotar nu med regn

 

En känslostorm har dragit in

Och fyller mig med vemod

En vind av oro blåser

Genom mitt skälvande bröst

 

Jag vet inte hur prognosen fortgår 

För dimma skymmer blicken

Likt en jordbävning det skälver

I hela kroppen utav känslor




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-18 06:47



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Så kan man verkligen känna ibland , väldigt bra skrivet
2023-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur livet kan vara.
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP