Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den heliga rönnen

Gårdens heliga eld
den åldrande
rönnen vacklar

tappert lutande sig
mot lönnen

Rönnbären som
för länge sen
slocknat

brinner för alltid
i den skogsfinska
flaggans röda färg




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-16 13:14



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Mm! Ordgodis från skogen!
2023-09-16

  BenGust VIP
Tänk att skogfinska minoriteten skaffat egen flagga. Och en tjusig sådan.
Dessutom sett att skogsfinnarna bildat eget förbund i år. Stort!
2023-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP