Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG FRÅGAR INTE ER OM LOV

Jag frågar inte er om lov

Konsulterar ej expertpanelen

Står inte där med kepsen i hand

för dem som söker efter felen

Passar det inte: Stick och brinn!

Acceptera eller följ tummen

Min poesi är kompromisslöst min

Vägrar vältra mig i hippieslummen

 

LARZ GUSTAFSSON 16/9 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2023-09-16 15:30



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Kompromisslöst är det enda raka. Kör så det ryker!
2023-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP