Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu får jag mitt stora arv tack vare ditt slarv


DNA är bra

Ha ha ha
nu finns det DNA
det funkar bra
går ej att smita
på DNA kan man lita




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-09-16 20:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Har förändrat mångas liv, en del till det bättre andra till det sämre.
2023-09-18

    lydriket



allas
olika
DNA
2023-09-18

  Öknens Ros VIP
DNA är bra att ha
dock icke då
nån annan det planterat
för att misskreditera
någon annans DNA
2023-09-17

    Sefarge VIP
Ja nuför tiden kan hoppet
tändas o släckas vilka man
är släkt med eller inte,sådär
rent krasst vetenskapligt. ..?


2023-09-16

  stormengudrun VIP
Det gäller att ha rent mjöl i påsen om man ska DNA-testa sig :-D
2023-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP