Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 2 i Sår-triologin


Ärren

 

Jag bär mina ärr

som smycken

 

där blodet stelnat

 

har rubiner bildats

 

de är så mycket starkare

än alla de ord som sårade mig då.

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-17 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP