Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De svenska hushållens plånböcker har fått vingar.


Plånboken emigrerar till soliga länder.



Biståndet till U-länder.
De svenska hushållens plånböcker har fått vingar och det bestäms om vem som ska emigrera till soliga breddgrader, vilka som ska leva två somrar på ett år, medan här utvinns smöret för starka ben från barn och pensionärer utan att någon svär åt mamma Svea, många familjer går sönder eftersom karriärverksamheten i par i två år med lägenheter har misslyckats, kvinnor vill inte längre föda barn i Sverige, och samma sak i Rumänien, ännu fler kvinnor dödas på förlossningssjukhus för att deras barn ska kunna adopteras, det är i alla fall det som händer i Rumänien just nu.
Men vad spelar det för roll när den svenska flaggan fortfarande vajar hoss oss hema och hur mycket man blinkar för de som vet hur man flyger med huvudet.
Det finns många knep, du pratar om gynnade länder som bara får bistånd, direkt eller melan händer, eller de som accepterar att pengar måste passera deras fingrar som olja, som man säger, ena handen tvättar den andra. det vill säga att investera i något påtagligt som ger skörd och resultat, så att stödet kan utvärderas med dussintals poäng.och arbetskraft och produktion. sådana emigranter som är här av ekonomiska skäl borde gå tillbaka till det redan säkrade jobbet, bara att platsens karaktär är deras hem, inte vårt land.
Så Sverige kommer att kombineras med Ukraina, många decennier framöver som en tårta med många förmögenheter lyckliga rader där ges utlåtelser av stadshusmästare som maskerar sig som demokrater på federal nivå så kanske Sverige blir den skandinaviska förbundsfederativa republiken, jag hittade två uda flag om Skandinaviska unionens flagga...

Jag ser inte en bra beslut
https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/s%C3%A5-p%C3%A5verkas-din-pl%C3%A5nbok-av-h%C3%B6stbudgeten/ar-AA1gPELR?ocid=msedgntp&cvid=283e4656fff84795b9dcef1d8bd81781&ei=8

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-09-17 09:26



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://sv.wikipedia.org/wiki/Marsoroligheterna
2023-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP