Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ballad


Sommar Av Vår Tid

I en värld av blommor fann jag dej
Ljus liksom sommaren
Du var lika bra för mej
Lika ljuv som precis den
Att vi blev tillsammans du & jag
Var det bästa för mig
Att du kände samma varje dag
När tid brann så för dig

Minns du tiden precis som jag, hur dagar växte till år
När frihet uti den varje dag, fick oss tillbaks i rätt spår
När alla frågor fick sina svar
Våra ögonblick och andetag
Var som de var

Nu sitter du ensam och väntar väl på
Ett sätt som inte borde va’ svårt
Det känns som du tar av svårmod,
När dagen är grå, det fungerar då
Fast du inte har en aning så
Doftar det av sommar här hos mej
Livet känns så rätt å så lätt ändå
Hur livet känns där hos dej
Är lika lätt att förstå

Minns du tiden precis som jag, hur dagar växte till år
När frihet uti den varje dag, fick oss tillbaks i rätt spår
När alla frågor fick sina svar
Våra ögonblick
och tunga andetag aldrig blev av
Nu känns livet som det ska




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av PEFJ - Poesi
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-17 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skulle kunna sjungas i en kyrka. otroligt vackert :) <3
2023-09-17
  > Nästa text
< Föregående

PEFJ - Poesi
PEFJ - Poesi