Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kort-kort dikt i dialog


Gersitia och jag

-Gersitia med sol i sinne, varför dansar du och ler?
Jag är ju glad för vår är inne, är det så svårt att se?
-Gersitia ler med all sin kärlek, för med feer & med fler och fler.
Dáah! Ta och följ ditt blotta' sinne, jag vill att du ska va' med!
-Gersitia blev med, gav mig sin hetlek å' natten bara reds mer.




Fri vers (Fri form) av PEFJ - Poesi
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-02-02 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PEFJ - Poesi
PEFJ - Poesi