Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri spirituell komponents dikt


Tomtas tomtes juleprosa

inte utför mossa
nej det vill jag ej
inte nerför kulle
nu får du skärpa dej
det räcker med bar backe
det räcker gott för mej
blir du ens med
eller bliver det för trist
soppslev djup och gratis
livets puckelpist
står där nerför backen
då mossan inte dög
mötte där en tomte
som han stod och smög
tomta vinka in han
såg ju hur han frös




Fri vers (Fri form) av PEFJ - Poesi
Läst 33 gånger
Publicerad 2023-12-19 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PEFJ - Poesi
PEFJ - Poesi