Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poem


Deras poesi

Hon skriver starkt... han skriver stort.

Hon skriver skarpt & han skriver lika vackert som hon alltid gjort.

Rakt till hjärtat hos dig som läsare.

För Gud eller dem själva? Till läraren?

Nej, de skriver så det tilltalar oss.

Hon skriver sakta, han skriver fort.

Hon skriver orden lika melodiskt

som han alltid gjort.

Mellan raderna är de rätt på.

Hon är redan minnen för en man.

Även för han som inte nått fram.

Hon fortsätter att skriva starkt &

skriver skarpt, i samma stund

som han skriver fort…

Han skriver lika stort som hon alltid gjort.

När hon skriver skarpt, blir det fortsatt lika vackert...
om än inte lika fort.




Fri vers (Fri form) av PEFJ - Poesi
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-12-03 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PEFJ - Poesi
PEFJ - Poesi