Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


-


Nyhets behag & Hjärtats andetag

Tänk att få vara som nyhets behag
Tänk att få lysa upp hennes dag
Vackert tillsammans kyssa & smeka
Blickar åt varandra skänka så heta
Lyssnar på hjärtans andetag
Lite ömsesidigt så
själsligt lyssnande var dag
-
Senare sägs med kärlek lys opp
När läppar mot läppar aldrig sagt stopp
Att i livet få andas och vara som oss
Ge meningsfull vardag i livens fors
Taktila och bestämda händer omlott




Övriga genrer av PEFJ - Poesi
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-10 22:59



Bookmark and Share


  träsnidaren
din text andas liv
2023-11-11

  Kungskobran VIP
Så fint
2023-11-11
  > Nästa text
< Föregående

PEFJ - Poesi
PEFJ - Poesi