Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det verkar som om det finns en del psykoterapeut-wannabes här. Dårar!


PSYKOTERAPI

Psykoterapi

är lurendrejeri

Den kan inte sätta

en människa fri

Psykoterapi

är kvacksalveri

Bluff, båg och humbug

är psykoterapi

 

LARZ GUSTAFSSON 17/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2023-09-17 13:10



Bookmark and Share


  Koloristen
PSYKatri.
2023-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Hydran tror att han/hon kan psyka mig med sitt barnsliga, efterblivna trams.
BIG mistake!

2023-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP