Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OFÖRTRUTEN KAMP

Hånet står på lur

Oförtruten kamp!

Nu står jag på tur

Oförtruten kamp!

Töntarnas tortyr

Oförtruten kamp!

Det blir DE som flyr!

Oförtruten kamp!

 

Påhopp, hugg och slag

Oavbruten kamp!

Glåpord varje dag

Oavbruten kamp!

Jag står alltid pall

Oavbruten kamp!

Min kamp blir ert fall

Oavbruten kamp!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2023-09-18 18:44



Bookmark and Share


  Koloristen
"Min kamp blir ert fall"

-Fullträff med panzerfausten!
2023-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP