Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattens suddighet. En vacker och melankolisk dikt som beskriver stämningen hösten 2023-09-19.


Nattsudd

* Solnedgången börjar vid middagstid, solen går ner direkt framför huset i sommras gick den ner på höger sida med vidöppen arm, där du fortfarande har några bra minuter på dig att stryka tårna tills horisonten sjunker efter kl 22.00.

Vilka avvikelser, allt är nu reducerat till ett pinsamt minimum i ekonomin, rörelsefrihet, kvalitet, alkohol, drickande, rökning, nationell säkerhet, gatu- eller inre säkerhet, inträde i NATO, med sina bravader offensiva handlingar som orsakar nedgång och stigma från Ungern och Turkiet och allt, när ljusen är släckta är allt i vinternatten, när allt försvinner i mystik.

Bara minnena från gårdagen som blommande solrosor, 4 m på en kattlåda växer och knytdans i höstvinden.

Igår såg jag fläderblommor på fläderbuskarnas kronspetsar och mogna svarta bär ligga i knät på stammen, bara gott att plocka till marmeladsylt, oh, vilket vackert Sverige och omväxlande natur. Det här är ett tecken på en lång höst här i Stockholm.

Vilken skam att vi blev arvlösa av de horder av kulturer som fångade oss, Nu är inte ens nätterna längre säkra och det finns ingen  garanti att du i gryningen fortfarande hittar hela ingångsporten eller ett stort hål förstört över natten av fällor och bomber eller tunga vapen.

Vapnen som politikerna skickade till Ukraina bumerang tillbaka till vårt land medan hela västerlandet dansar efter perversens pipa.

Världens barn förstod:

-Du vill ha krig så låt oss ge dig mamma och pappa!

Nu diskuterar vi om vi ska införa armén för att skapa ordning bland rävarna, utan hängivenhet till en viss nation eftersom kurderna är arga nu i massan! exakt  som romerna och rumänerna gjorde i  ett decennium för att få en bra redogörelse för vem som tillhör vilken nationalitet? zigenare - rromer och vem som är rumäner medan alla var stolta över Zlatan.

Vuxna har förstört nästa generation i stor skala med sitt varierande offensiva ordförråd, som bara pratar om exotiska semestrar med barn, sålunda räddar de inte längre sitt land utan inre frid, självrespekt för att vara fulla av resurser, d.v.s. att inte vara beroende av dem som uppfostrat dem.

Lägg ligg ner till för balans och tradition, men inte för kärlek.

Att låta alla kulturer komma in i landet och sedan göra ett urval mellan dem är inte politik, utan till och med ett genetiskt mordvapen.

Är det verkligen någon som tror att om vi utrotar Fox-gruppen så kommer freden att återupprättas i Sverige?




Prosa (Novell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-09-19 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP