Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brev till jultomten: önskvärt som julklapp: Dammvippa strutsfjädrar 60cm


Sverige borde utvisa ungrare och turkar med dubbla pass.

Sverige borde utvisa ungrare och turkar som har dubbla nationaliteter!

För det är faktiskt vad deras starka politiker, både Erdogan och Orban, kräver, och Rumänien behöver tillbaka sitt folk.

– Det finns folk som satsar på allt och säger ”allt eller inget.

Nästa vecka slår Ungern och Turkiet oss i vår stolthet som nådiga svenskar är vi inte välkomna i Natounionen, för de säger att vi har loppor i kokongen, och godhetsmaskar på tall-rik .

Jag är arg, inte för att jag är rädd för Ryssland, utan för dem som Sverige har hjälpt genom att ge gratis naturalisering till ungrare och turkar med rätt till pass med dubbla medborgarskap.

Så om Ungern inte ger oss gratis inträde hänsynsfullhet och respekt , då måste vi utvisa alla ungrare och turkar från Sverige, säger de känslomässigt drabbade med kunskap om svensk lag och jag garanterar att det inte är från SD-partiet.

Och jag tror verkligen att vi kommer att ändra vår attityd och lagar när vi ser dem göra resplaner tillbaka till sin hemmabas till jul och fira jul med sin traditionella mat, medan svenskarna vid det stackars fatigman festbordet kommer att svälja hårt för att de kommer att referera till oss med ett stigma som en trasa för att torka dammet genom flitiga människors ståtliga hus.

Diktatorer som faktiskt får hjälp att förverkliga sina diktatoriska drömmar med Sveriges medverkan så att komma som på arbete och införa diktatur är en fråga som behöver ett svar.




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2023-09-19 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP