Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till kidsen

Har du föräldrar som trycker ner dig
Som sägert tro inte att du är nåt
Håll dig på mattan och tig

Skit i dom säger jag bara
Dina föräldrar begriper ingenting
Du ska tro att du är något och du ska veta
att du kan bli precis vad du vill

Försök tänka utanför boxen
Skapa fritt precis så som du själv tycker
Du bestämmer
Det är du som vet något om dig




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-20 11:03



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Exactly! Tack G!
2023-09-20

  Gunwale VIP
”Come mothers and fathers throughout the land, and don’t criticize what you can’t understand … ” (B Dylan)
2023-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP