Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lärdomar är inte gratis klokuggla<3

fann bättre tala än tiga
den tysta påverkar inget
kunskaper är till förmedlas
dumheter raderas
hjärnan mår bättre
harmoni kräves inte stress
rörelse likaså
fäst en tanke på pränt i flykten
på postit lappar
sortera och vips
så kan kakan gräddas



uppehållsväder allt jag behöver
hjärtekram klokuggla<3

kan inte påverka andra
och de inte mig




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-09-20 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP