Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tänd ett ljus

och låt det brinna
låt det lysa upp vägen
för varje
som i mörkret går
det är lätt att förtvivla
då världen står i brand
och löften bryts
på löpande band

det berättas om den
som gav sitt blod
åt krigaren som kämpade
tills han på slagfältet dog
ur jorden växte upp
en skog med talande stenar
och de sjöng visor
ingen hört förut
förundras gjorde ingen
glädjen smög sakta fram
och återtog
förlorad mark






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-09-20 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP