Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa

Blåser liv i alla tankar

Utan att vara medveten 

Om vilka som får fäste

Orden dansar fritt inom mig

En olycklig omständighet

Eller är det en lyckträff

Blåser liv i alla tankar

Håller andan och hoppas 

På det bästa 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-09-21 06:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP