Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nätverka är inget positivt numera..


Foxtrot (den makabra dansen)


En gång var foxtrot
”en dans att dansa tryckare till”

Numera är begreppet
förbundet med
”att som i vilda västern
få spränga och skjuta vem man vill”

I var mans mun ett nätverk
vida förgrenat!

Där det minsta snedsteg
i den numera makabra dansen
och att trampa på
en före detta partners tå

Blivit detsamma
som att möta döden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-21 09:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fram med galgarna.
2023-09-21

  Kungskobran VIP
Flimrande glöd
på gatan ligger han död
Han hade inget val
tystnaden är total

Så är det i ortens värld
där finns inget glam eller flärd
skräcken är akut
finns det något slut?
2023-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP