Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens fjäril

Flyger sakta över ängen

Speglar en smärta

I en sårbar tid

En dag förändrade  sig i ett ögonblick

Till en djup sorg

Hjärtat brister av tårar

Sorgens fjäril

Landar på din axel

För att trösta

Ge kärlek i en svår stund i livet

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-21 10:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2023-09-25

    Drömmar i universum
De kommer tårar inombords av denna dikt, den berör.
2023-09-21

  alicja lappalainen VIP
EN LÅNG VÄG FRÅN FÖRNEKELSE TILL ACCEPTANS
2023-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP