Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förbryllad klokuggla

försöker förstå vad händer
med människor
över nätet
från början anade faran

vaknade klockan 5
jobbade många timmar igår
lärt mig balansen
drack ändå
för litet vätska
vaknar med headbang

.Alla märkligheter igår
inte fejkar någon
sjukdom för få empati?
funnit vad gör nätet
med människor
man kan vänta sig
vad som helst önskar inte
förlora mer än redan gjort
håller därför avstånd
den beskedliga snoken
kan visa sig vara hugg-
eller boaorm

godmorgon klokuggla
hoppas du mår bra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-09-22 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP