Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- fiktiv, en innre dialog som fick tågresan kännas mindre tråkig.


"Vill du bli pillad på kissemurran?"

"Ha? Vad fan sa du nu?"
"Ja, jag satt och hade tråkigt liksom, hatar tåg resor, speciellt mellan sthlm och gbg (don't ask, or fuck it ask) och jag fick en känsla av att du också sakta dog inombords av totalt tristess..."
"Em jo men betyder det är jag vill bli kittlad på kissemurran för det?"
"Nä inte nödvändigtvis"
"Så hur kommer det sig att du säger det?"
"Okej, jag va inte helt ärlig då måste jag erkänna. Grejen är att jag hade tyckt de vore lite spännande och hela grejen med att du hade så tråkigt att du tryckte de vore en bra idé va nog mest önsketänkande från min sida får jag erkänna.."
".. tänkte väl det"
"... so no ey on the kissemurrie?"
"Precis"
"Okej, fattar galoppen..."
"... Okej så bra jävla knäppgök..."
"Hej, med smicker kommer du ingenstans..."
"Whatever..."
Jag fortsatte titta ut en stund.
Såg världen dra förbi som ett streck...
"Min då?
"VA?"
"Ja min kissemurran då? Skulle de va dig mer i smaken om du lekte med min..."
"NEJ"
"Okej okej, kollar läget bara"
"Vet du vad du är en grej till för att åka på sexuella trakasserier"
"Hurså?"
" HURSÅ? HURSÅ? SA DU PRECIS HURSÅ?"
"JA det gjorde jag, hurså?"
"Du uppenbarligen objektiferar mig"
"Gör jag?"
"Ja. Du har bara nämt sex hittills"
"De vad det jag kunde komma på"
"Där ser du! Du erkände precis!"
"Jo med dig ja. Normalt så objektiferar jag ingen. Sitter i min katakomb av död och bara acceptera det"
"Och det är mitt problem hur då?
"Om det inte är ditt problem så vad ylar du om för då?"
"Pissa på dej!"
"Vänta lite... så jag pillar på din kissemurran lite är äckligt för dig men inte att jag kissar ner mig, sittandes bredvid dig?"
"Ät min skit!"
"Och äta din skit... vet du vad jag tycker jag erbjöd mindre äckliga saker än vad du nämnt, som du dessutom framfört i en befallande ton"
"DRA ÅT HELVETE!"
"Vet du vad... nu har vi inte tråkigt längre"
"JAG FLIPPAR!!!"




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-26 16:55



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
ha
jag hade tänkt säga till 3
sköterskor
"jag gillar dina bröst
visste inte att de var så stora"
...sen skulle vi hångla
och allting...
men det funkar inte så
vet inte hur det funkar
kommer aldrig träffa nån igen :(
2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP