Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ät frukost

Om man inte äter lunch

Fungerar livet dåligt




Fri vers av Lydia Magdalena
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-23 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lydia Magdalena