Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu tändes.

ett ljus i mitt hjärta.
som släktes ut.
du som gav mig tusen lågor
det brann o det brann.
var får jag i dag.
ja just ingen ting.
ingen glädje i dag.
vem hjälper mig nu.
en dag sista andetaget.
undrar när dom slutar.
röker natt o dag.
hela tiden flämtar efter luft.
står vid fönster är ledsen.
skulle till vårdcentralen 7 augusti .
ta blodprover orkar inte gå upp på morgonen-
skall det finnas såna störande grannar.
av birgittaskrev 11 9 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-24 12:48



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en bild av lidande själen
2023-09-25
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP