Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets musik

Tunggung i sältan;
sjögurkor stampar takten

- makrill lirar bas




Bunden vers (Haiku) av Björn S V Björkegren
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-09-26 06:39



Bookmark and Share


  Björn S V Björkegren
#1
2023-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Björn S V Björkegren
Björn S V Björkegren