Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

etsning



Det är kränklimanger
som etsar sig fast
efter besudlade fingrar
huden en ärrad matta
det enda ljusspår
som där går att finna
tiden och vi två
i sandlådan
inte kastade vi sand på varandra
vi satt där i solen
och byggde sandslott
med handen

godmiddag klokuggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2023-09-26 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP