Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


knäppta händer


att be en bön till något ovan där
blott en chimär
människan själv håller i ratten
om vi inte för evigt vandra får
invirad av ohälsa svår

och ylande mot rymden gör katten


Anm.
blockeringar herr barnvagn minnet är intakt
oavsett ohelig makt :(
och Nope plus en del andra med svansen i byxfickan
hur har ni det med den husliga lyckan?

har något förlorat pengarna och smöret+
ni har inget föret!






Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-09-26 11:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
knäppgökar
2024-01-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP