Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som har blivit min vardag sedan jag bodde på Blendas Gata 27 i Backa Röd som för mig nu står för Backa Död återigen


Tortyr och mordförsök

Men jag kämpar nu är %G fixat i mitt spanings öra i Backa Röd där jag nu är Död precis som jag länge varit för min mor så blev jag genom uppkoppling pressad att flytta till nästa område som installerar 5G hos Poseidon i Guldheden.

Har fått ta mig till Sahlgrenska och jag är Frisk så ni behöver inte vara oroliga när ni använder det nya i Göteborg kanske bara lite "hon skapar oordning i samhället" men det är inte lätt att överleva, jag menar en kan ju inte röra sig längre när jag är den som hela nätet är kopplad till och Gud så mycket jag måste svara på hela tiden kan de-anställda ingenting i Västra Götaland kan de ens tänka själva?

Nä, tänkte väl nästan det och som jag brukar säga "övergrepp i rätt-sak" ger er vardera 20 års fängelse på Chalmers eftersom min retoriknivå nu ligger i den klassen Överklass...

Men vad tycker spaningsledaren?

Är detta ok för Polismyndigheten?

Måste få betyg också

Såklart

IG var ju ingen höjdare 2007

De som de senaste 17-åren gjort allt för att hindra mig att ha kontakt med mina två döttrar bara för konflikten med min mor och Conny Johansson FD PEAB och Byggnads hur känns det i ert spaningsöra idag?

Kan ni bekräfta mitt påstående så här i min sista TENTA?

Enligt min utbildning har jag idag rätt att skriva ut namnet på honom.

Kommentera gärna om jag har fel så tar jag bort namnet.

Så här i brist på den Mentor som jag efter frågar efter hos tingsrätten.

(Tack till husvärden här i Guldheden som stöttat mig)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-26 16:27



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Jag Polisanmäler härmed samtliga inblandade i detta fall av mycket grov Tortyr genom detta deras handlande mot mig genom den här kommentaren eftersom de vägrar ta upp en anmälan från mig.
2023-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP