Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du är underbar, jag är underbar, låt oss vara underbara tillsammans. Tills ammans.


Tillsammans





Tillsammans tillsammans tillsammans

tillsammans ..................... tillsammans
..................... tillsammans tillsammans
tillsammans tillsammans ....................

Du är underbar,
jag är underbar,
låt oss vara underbara tillsammans
låt oss vara underbara,
tillsammans









Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2023-09-28 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP