Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång för länge sedan

En gång i tiden levde jag mitt liv
nu stampar jag mest

Jag bär alltid med mig min hågkomst
visst tynger det ner mig
Men det är ju allt jag har kvar!

Kan inte skapa något igen
har liksom inga medel




Fri vers av svartgronrod
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-09-28 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartgronrod