Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
röster i natten


Färdvägar från nu


Så hörs alla de som borta e igen

minnen av deras röster
hörs allra tydligast om natten

De vaggar och vyssar
i vinden som genom rummet dra

och får mej att minnas det som va

I en annan tid på en annan plats
färdvägar från nu

Tycks de ändå vara här ännu

när deras röster hörs allra tydligast
om natten




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-29 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP