Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September

Jag beklagar sorgen för dig som någon dött ifrån
Någon som gav upp efter många dagar och nätters kamp
Drog en linje och bestämde Nu räcker det

Någon som tog sitt sista andetag
och försvann bort från oss



Konflikter som inte gick att överbrygga
Ord som inte uttalades

Var är du nu?



Du bodde bara tre tunnelbanestationer bort
Ändå hade avståndet vuxit sig för stort för att nå fram




Fri vers (Fri form) av aagape VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-29 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aagape
aagape VIP