Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna kvinna.

kan inte nås.
på detta nummer.
jag menar ondskans kraft.
det är tankens kraft,'
jag menar numret är kärleken ..
mitt nummer är arg på röken.
skrev 26.9 2023klockan 16,24
av birgitta.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-29 12:23



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
människor som röker skall kriminaliseras
2023-09-29
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP