Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack tack

ondskan sprack.
den snurrar runt.
jorden nu.
jag visste det .
var du sen.
hur känns det.
att inte ha. nån kraft nu.
jag visste att det var du.
av birgitta skrev29 9 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-30 16:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ondskan en farsot som spridit sig runt hela världen.
2023-10-01

  alicja lappalainen VIP
en mörk, mystisk dikt om ondskans rörelse runt värden
2023-09-30
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP