Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte med en silversmeds dotter


Den gränslösa kärlekens dilemma

Den grundmurade vallen
mot solnedgångens horisontella skepnad
gav sötmantelns honungslika mersmak
till njutningens karismatiska klimax

De av silversmedens utformade örhängen
sprungen ur det forna husets fornnordiska spikar
utan huvuden att slå ankar i
gav mina tankar dess sinnliga efterskalv

Med erotiska önskningar
om en kvinnlig konstnärlig omfamning
omgärdad av en till synes ofrivillig gränslöshet

Jag älskar Dig - min själsfrände






Prosa av Leo Lo VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-01 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP