Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnens lek

Låt mig förklara för dig vad som krossar mitt hjärta,
Att se småbarn bära på så mycket smärta.

Att deras föräldrar tror att deras småbarn är säkra i parken.
I parken sparkar man inte längre en fotboll,
småbarnen sparkar varandra till marken.

Vuxna lär inte ut till småbarnen hur man leker med andra.
Vuxna lär småbarnen hur man mördar varandra.

Småbarnen vet aldrig om den här dagen blir deras sista.
Kommer deras kroppar behöva hamna i en kista?

Svart eller vit spelar ingen roll, färger skapar inte monster.
Det är den ondas cirkelns mönster.




Fri vers (Fri form) av Mss
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-01 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mss
Mss

Senast publicerade
Barnens lek
* Se alla